default-header

Links

PETC+

PETC+ voorziet in praktische trainingen, cursussen, kennisbijeenkomsten en optimalisatietrajecten voor onderwijsinstellingen en bedrijven. PETC⁺ levert gecertificeerde examenfunctionarissen, waaronder surveillanten, (taal-) assessoren en examinatoren, en beschikt over een breed scala aan praktijkmogelijkheden voor de uitvoering en optimalisatie van opleidingen en examens.

www.petc.nl

Provex

Provex is als uitvoerder betrokken in het examinerings- en auditproces, verzorgt duidelijke en heldere communicatie en geeft u de juiste personeelsbegeleiding. Door deze samenwerking biedt ExamAssist de mogelijkheid vaardigheden of kennis onafhankelijk te laten toetsen.

www.provex.nl

AAA Consultancy

AAA Consultancy Bernheze ondersteunt certificeringstrajecten, waaronder onderzoek, opbouw en advisering. Vanuit plan – do – check – act verbetert die kwaliteit aantoonbaar. En dan geldt ook: Wie aan kwaliteit werkt, vermindert de kosten.

Eureka

Eureka Examens is een landelijk opererende organisatie op het gebied van examinering. Als examenorganisatie nemen zij examens af bij diverse (MBO-) onderwijsinstellingen. Eureka is specialist op het gebied van e-learning.

www.eureka-examens.nl

NVE

De Nederlandse Vereniging voor Examens heeft ten doel de kwaliteit van het examineren in Nederland te bevorderen.

www.nvexamens.nl